Lennufirma käskis ratastoolis mehel lennukisse roomata

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ratastool
Ratastool Foto: Vida Press

Jaapani rahvusliku lennufirma All Nippon Airwaysi tütarfirma Vanilla Air vabandas, kuna sundis ratastoolis reisijat lennukisse saamiseks trepist üles roomama.

Reisija Hideto Kijima rääkis oma loo sotsiaalvõrgustikus ning kirjeldas, kuidas ta soovis lennukisse minna Amami Oshima lennujaamas, kuid ainukeseks variandiks olid trepid. Seejärel olevat Vanilla Airi meeskond öelnud, et meest kanda ei ole võimalik ja ta peab ise trepist üles roomama, vahendab Travel and Leisure.

«Jutuajamise lõpetuseks juhtus nii, et reisija läks ise trepist üles. Lennujaama meeskond ei saanud muud teha, kui seda pealt vaadata,» sõnas Vanilla Airi esindaja Akihito Matsubara. «Sellisel viisil pardale minek ei oleks tohtinud kunagi aset leida ja see ei olnud ka kellegi soov.»

Vanilla Air vabandas ja teatas, et on pardaleminekuks kasutusele võtnud uued spetsiaalsed toolid, mis aitavad ka ratastoolis reisijatel edukalt lennukisse pääseda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles