Domina World Travel: nädal Türgis on odavam kui Eesti spaas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhkajad Sharm el-Sheikhis
Puhkajad Sharm el-Sheikhis Foto: SCANPIX

Domina World Traveli turundusjuht Helen Saul ütles Postimees.ee’le, et suve keskpaigast on väga kaunite ja soojade suveilmade tõttu reisijate aktiivsus oodatust väiksem olnud.

«Suve esimene pool oli küllaltki aktiivne ja inimeste reisiaktiivsus kõrge,» rääkis Saul. «Suve keskpaik alates juuli algusest on olnud oodatust väiksema aktiivsusega ja seda eelkõige väga kaunite ja soojade suveilmade tõttu.»

Hindu Sauli hinnangul enam langetada ei saa, sest väga kuumad ilmad on pakettreiside hinnad kohati juba väga madalale tasemele viinud. Tema sõnul on nüüd kohati puhkus Türgis odavam kui nädal mõnes Eesti spaas.

Sauli sõnul broneerivad inimesed juba talviseid puhkusereise ja ilus suvi on teinud muudatusi inimeste puhkuseplaanides ning puhkuse asemel mõnes kaugemas riigis on puhatud hoopis Eestis ja see omakorda võimaldab raha säästa talviseks puhkuseks, kui inimeste päikesevajadus on suurem.

Huvitavamatest reisisihtkohtadest tõstis Saul sügisel esile Hispaania rannikut Costa Bravas ja talvel reise Sharm el Sheikhi ning Hurghadasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles