Baltic Tours: juuli müük jäi eelmisele aastale alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malaisia
Malaisia Foto: SCANPIX

Reisibüroo Baltic Tours tootearendusjuhi Triin Kallase hinnangul mõjutas erakordselt kuum juulikuu Baltic Toursi pakettreiside müüki, sest juuli tulemused jäid eelmise aasta tasemele alla.

«Kuna nii-öelda Türgi ilm tuli eestlastele seekord põhiliseks puhkuseperioodiks koju kätte, otsustasid paljud ilmselt puhkuse kasuks Eestis,» hindas ta.

Kallase sõnul kasvas küll mai ja juunis tehtud ostude arv. Kallase sõnul ei saanud nad kuumal ajal hinnaga mängida, sest reisibüroona vahendavad nad suurimate reisikorraldajate pakette ja ise hindu mõjutada ei saa.

«Reisikorraldajad sooduspakkumisi muidugi tegid, kuid ei saa öelda, et viimase hetke pakkumiste hulk oleks olnud erakordselt suur või hind väga madal,» sõnas ta.

Kallase sõnul on viimase aasta jooksul sooduspakkumiste hinnatase nihkunud juba peaaegu miinimumini ja väga allapoole pole enam lihtsalt ruumi minna.

«Alla omahinna müües ei suudaks ükski reisikorraldaja pikalt tegutseda,» nentis ta.

Sügisel ja talvel soovib Baltic Tours enam tähelepanu pühendada Malaisiale, mis on nende hinnangul hea alternatiiv Taimaale, mida Eestis juba mõned aastad aktiivselt on pakutud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles