Novatours: reisihuvilised tunnevad huvi talvehooaja vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mont Tremblanti suusakuurort
Mont Tremblanti suusakuurort Foto: AFP / Scanpix

Novatours OÜ tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal rääkis Postimees.ee’le, et suve troopiline ilm ei motiveeri eestlasi kodumaalt kaugemale sõitma, kuid inimesed uurivad juba talviseid võimalusi.

Uustali sõnul läheb Novatoursil aga vaatamata soojale ilmale plaanipäraselt ja poolaastaks võetud eesmärgid on täidetud.

Tegevjuht selgitas, et suvi tšarterturisminduses algab palju varem ja lõpeb palju hiljem, kui astronoomiline suvi ja lühikesest Eesti suvest rääkimata. Nii hakati pakette müüma juba jaanuaris ja väljalennud suvesihtkohtadesse algavad tavaliselt aprillis ning kestavad oktoobrini.

«Turismireisile lähevad hetkel need, kes on oma broneeringud eelnevalt teinud. Need, kes eelistavad nautida suve kodumaal, lükkavad oma päikesereisi sügisele-talvele ja planeerivad varakult,» sõnas ta.

Sellel suvel tunti jätkuvalt kõige enam huvi Türgi vastu, kuid samuti meeldisid puhkajatele Kreeta saared ja Bulgaaria kuurordid.

Talvehooaja müüki alustas Novatours juuli keskel ja tänavu pakutakse taas reise Gran Canariasse ja uudisena päikesereise Iisraeli.

«Eesti sügis ja talv aga garanteerivad meile halva suusailma, ning juba praegu tunnevad reisihuvilised elavat huvi uue talvehooaja vastu,» nentis Uustal.

Uustali hinnangul peaks talvehooaeg tulema keskmisest edukam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles