Selgusid airBalticu reisijate lemmiksihtkohad Eestist veebruarikuus

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Foto: airBaltic

Baltikumi suurima lennufirma, airBalticu populaarseimateks lennusihtkohtadeks Tallinna lennujaamast kujunesid veebruaris Gran Canaria, Kopenhaagen ja Brüssel. Huvi nende sihtkohtade vastu oli suur nii puhkuse kui ka ärieesmärkidel reisijate seas vastuseks lennufirma plaanipärasele tööle pakkuda oma reisijatele häid reisimisvõimalusi paindlike lennugraafikutega.

Tallinnast teeb airBaltic ühe lennu nädalas Gran Canariale, kolm lendu nädalas Kopenhaagenisse ja neli iganädalast reisi Brüsselisse, pakkudes reisijatele turisti- ja äriklassi tasemeteenindust. Lisaks on eestimaalaste poolt olnud talve viimasel kuul menukad ka lennud Tenerifele, Amsterdami, Riiga ja Vilniusesse.

Saabuvaks suvehooajaks plaanib airBaltic laiendada oma teenusepakkumist Tallinnast, avades otselennud Billundi (Taani), Maltale ja Burgasesse (Bulgaaria), lisaks kasvatab lennufirma lendude arvu Tallinna ja Vilniuse vahel. 2024. aastal hakkab airBaltic opereerima rekordilist lendude arvu kõikidest oma kodubaasidest, kasvatades seeläbi globaalset õhuühendust ja jäädes reisijatele silma laia reisivõimaluste pakkumisega.

airBaltic pakub reise rohkem kui 130 erinevasse sihtkohta Riiast, Tallinnast, Vilniusest, Tamperest ja hooajaliselt Gran Canariast oma laia lennuvõrgustikuga, mis ulatub Euroopasse, Lähis-Ida, Põhja-Aafrika ja Kaukasuse piirkonna riikidesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles