LENNUSAATJA PALJASTAB Suurim viga, mida reisijad enne lennukile minemist teevad

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Lennusaatja paljastas suure vea, mida reisijad tihti enne lennukisse minekut teevad ja mis võib nende lennureisi väga igavaks muuta.

Lennureisil meelelahutuse leidmine võib olla keeruline, eriti pikemate reiside ajal, kui isegi moodne tehnoloogia ei paku mitme tunni jooksul piisavalt pinget. Enamik inimesi loodab oma aega sisustada lennukiistmete küljes olevate ekraanidega, kust saab vaadata filme ja sarju, kuid salongipersonali sõnul ei saa alati tänapäevaste lahenduste peale kindel olla, kirjutab The Sun

Andrew Henderson on töötanud 20 aastat ühes Ameerika lennufirmas lennusaatjana ja ta on väga sageli näinud, kuidas lennuki elektroonika inimesi alt veab. Ta ütles, et reisijad peaksid olema valmis rikkis varustuse või pikkade hilinemiste korral ka ise oma meelt lahutama.

Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kuigi mehe sõnul on lennukis olemas internetiühendus, ekraanid ja ka laadijad, siis vahel võib juhtuda, et lennuki elektroonika ei tööta ja reisija peab vaid enda kaasa võetud esemetega hakkama saama. Lisaks võib juhtuda, et lend hilineb või on muid põhjuseid, miks peab kaua ootama ja igasugune kaasa võetud meelelahutus aitab ajal kiiremalt mööduda. Andrew soovitab laadida alla rakendused, milles on võimalikult palju mänge, filme ja telesaateid ning olla kindel, et kõikide elektroonikaseadmete akud oleks täis.

Meelelahutusrakendused ei ole ainsad, mida reisijad peaksid lendude jaoks alla laadima, kuna lennufirmade rakendused on olulised reisiteabe jagamiseks. Teine stjuardess Essence Griffin selgitas, et kui reisijatel pole lennuinfot jagavaid rakendusi, lendavad turistid justkui pimedana.

Naise sõnul ei reisi ta kunagi ilma selle lennufirma rakendust alla laadimata, millega ta sihtkohta lendab. Õige rakendus annab reisijale pardale minekul teada, kui lend hilineb või on tühistatud. Lisaks näeb lennufirmade rakendustest istekohtade ja väravate muudatusi ja teavet pardakaartide kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles