APPI MU NÄGU Lennureis tekitas naisele kohutava terviseprobleemi

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Noor naine tunnistab, et ta ei julge enam reisida, sest tema viimane reis mõjus talle niivõrd kohutavalt, et ta arvas, et tema nägu koorub täielikult maha.

22-aastane Beatrice Guaca reisis vaid seljakotiga Belgias Brüsselis, kui ta tervis hakkas ootamatult halvenema ja tekitas talle paanika, millest tal on nüüd väga raske lahti saada. Iirimaalt pärit naisel arenes juba väikese lapsena tugev ekseem, kui tema nahale tekkisid kuivad laigud, mis levisid vanemaks saades ka üle tema näo.

Kuigi naine on oma terviseprobleemidega terve elu maadelnud, on ta suutnud täiskasvanuks saades oma haigust kontrolli all hoida. Nüüd aga on ta hirmunud, sest tema viimane reisikogemus põhjustas talle šokeeriva nahamure, kirjutab Tyla

15. märtsil Brüsselis olles ärkas naine keset ööd tundega, nagu tema silmad oleksid kinni paistetanud. Tal oli õigus, sest tema silmad olid väga paistes ning tundus, et olukord võtab aina hirmsamaid pöördeid. Naine arvas, et tema silmad on lihtsalt ärritunud, sest ta oli oma magamistoa akna ööseks lahti jätnud, kuid kui tema näole hakkasid tekkima tuulerõugete-sarnased laigud, mõistis ta, et kõik ei ole korras.

Beatrice tundis üha enam hirmu, sest koju naastes hakkas tema nahk kollaseks minema ja silma ümber tekkis koorik. Seljakotirändur jagas TikTokis ka videoid oma puhtast näost, mis muutus vaid mõne päevaga punaseks ja veritsevaks.

Ta väitis, et tema nahk oleks nagu keemiliselt maha kooritud ning ka paistetus näol aina tugevnes. Raske ekseemi tõttu viidi naine kaheks nädalaks haiglasse ja hämmelduses arstid ei osanud naise murele esmalt lahendust leida. Selleks ajaks olid naise silmad täielikult kinni paistetanud ja valusalt pingul nahaga ei suutnud ta isegi rääkida.

Pärast paljusid uuringuid ja vereanalüüse kinnitasid arstid, et tema ekseem oli nakatunud. Beatrice arvas, et see juhtus siis, kui tema nahk puutus kokku lennujaama ja lennuki õhuga, mistõttu ei soovi ta nüüd enam pikka aega reisida.

Naine arvas, et tema näonahk on igaveseks rikutud ning tugev nahahaigus jätab tema näkku hirmsad armid, kuid juba pärast ühte nädalat oli selge, et naise nahk paraneb täielikult. Beatrice ütles, et tema naha päästis eelkõige nahasõbralik köögiviljade, tervislike õlide dieet.

Raskest haigushoost üle saanud naine loodab siiski, et see oli vaid ühekordne juhtum, kuid ta sõnas, et reisimine tekitab temas nüüd vaid paanikat. Lisaks ütles Beatrice, et ta on edasistel lennureisidel oma näo kaitsmisel veelgi hoolikam.

Vaata pilte naise kogemusest SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles