Tallinki kruiisilaevad vahetavad Stockholmis sadamat

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinki kruiisilaevad maabuvad alates märtsist Stockholmis Värthamni sadamas. Senine Frihamni sadam jääb uutele laevadele kitsaks.
Tallinki kruiisilaevad maabuvad alates märtsist Stockholmis Värthamni sadamas. Senine Frihamni sadam jääb uutele laevadele kitsaks. Foto: Tallink
Tallink teatas, et Tallinn-Stockholmi liinil sõitvad kruiisilaevad vahetavad Rootsis peagi sadamat, seoses sellega muutub veidi ka sõidugraafik.

Senise Frihamni sadama asemel sõidavad laevad alates üheksandast märtsist Värtahamni sadamasse, kuhu maabuvad ka Silja Line`i alused.

Saabumisajad ja väljumine Tallinnast jäävad samaks, kuid väljumisaeg Stockholmist nihkub 15 minutit varasemaks ehk kella 17.45ks.

Sadama vahetamise põhjuseks on uue laeva Baltic Queen liiniletulek, millele Frihamn lihtsalt kitsaks jääb.  Frihamn ja Värtahamn asetsevad kõrvuti. Värtahamn on veidi lähemal metroojaamale, mis hõlbustab autota reisijatele pääsu kesklinna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles