Kümme kavalat nippi, mis teevad suvised reisid lihtsamaks

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Youtube’i vlogija Miss TiffanyMa on reastanud kümme testitud kavalat nippi, mis teevad suvised reisimised kõigi jaoks lihtsamaks.

  1. Rulli! Kõige parem viis kohvri pakkimiseks on riiete rulli keeramine. See säästab su kohvris tohutult ruumi.
  2. Märgista oma tehnika! Märgista oma juhtmed, arvuti ja muu tehnika teibi või kleepsudega, et neid mitte teiste inimeste asjadega rahvarikkas kohas segamini ajada.
  3. Paki jalanõud vannimütsi. Nii hoiad ülejäänud asjad kohvris puhtana. Muidugi sobivad ka läbipaistvad kilekotid vms.
  4. Paki asju ka jalanõudesse. Seda muidugi juhul, kui su jalatsid ei haise.
  5. Pane raha kõikjale. Nii saad olla kindel, et kui keegi varastabki ära näiteks su õlakoti, siis ei jää sa ikkagi hätta.
  6. Varu melatoniini. See aitab eriti juhul, kui sul on raskusi võõras kohas magama jäämisega või ootab sind ees läbi mitme ajatsooni reisimine.
  7. Polsterda oma meigiasjad vatipatjadega. Siis saad kindel olla, et õrnad puudrid ja lauvärvid ei purune ja tervet kotitäit asju ära ei määri.
  8. Kasuta meigi kaasavõtmiseks läätsekarpe. Sa ei vaja ju tervet jumestuskreemi tuubi – sirtsuta piisav hulk läätsekarpi ja säästad ruumi!
  9. Varusta end reisikotiga. Loo endale spetsiaalne reisikotike, kus on pisikesed šampoonid, hambapastad, kreemid jms eluks hädavajalik. Ära võtagi seda kunagi reisikohvrist välja, nii saad kindel olla, et sul on alati hügieenitarbed kaasas.
  10. Broneeri lennuistmed targalt. Kui reisid koos sõbraga, siis broneerige oma lennul istmed nii, et üks teist võtab aknaaluse ning teine vahekäigupoolse koha. On suur tõenäosus, et keegi ei taha keskmist istet broneerida ja te saate mugavalt lennu ajal laiutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles