SOODUSMÜÜK HELSINGIST Superhead Lufthansa hinnad kuni esmaspäeva südaööni

Reisile.ee
Copy
Barcelonas asuv kirik Sagrada Familia on linna üks armastatumaid vaatamisväärsusi.
Barcelonas asuv kirik Sagrada Familia on linna üks armastatumaid vaatamisväärsusi. Foto: Shutterstock

Lennuhinnad algusega Helsingist kipuvad vahel olema soodsamad kui Tallinnast. Ka praegu pakuvad Lufthansa ja temaga seotud ettevõtted Austrian Airlines, SWISS ja Brussels Airlines algusega Helsingist magusaid edasi-tagasi lende erinevatesse Euroopa sihtkohtadesse tavapärasest palju soodsama hinnaga.

Eriti atraktiivsed on lennuvõimalused Lõuna-Euroopa suurlinnadesse. Näiteks on valikus edasi-tagasi lend Helsingist läbi transiitjaamade Barcelonasse 135 euroga, Lissaboni 122 euroga, Madridi 124 euroga ja Nizzasse suisa 99 euroga.

Lufthansa lennupakkumine
Lufthansa lennupakkumine Foto: Kuvatõmmis Lufthansa lehelt

Reisimine on lubatud kuni 21. novembrini 2022, kuid soodushinnaga kohad pole saadaval kõigil lendudel ning kindlasti ei kehti hind aastavahetusel (perioodil 21. detsembrist kuni 3. jaanuarini). Soodsaima hinna saamiseks võib olla vajalik kasutada sama lennufirmat nii välja- kui ka tagasilennul. Kampaaniahinnad ei sisalda äraantavat pagasit ega ole muudetavad või tühistatavad. Suuremate mugavuste soovijail võib olla mõistlik vaadata ka äriklassi pakkumisi, mis paljude sihtkohtade puhul saadaval tavaliselt turistiklassis reisimisel makstava hinna eest. Parima hinna kasutamiseks tuleks Lufthansa kodulehel broneerimisel kasutadasooduskoodi Z51628NGO6TM, mis annab 20 eurot Black Friday allahindlust, kuid seda ainult täna südaööni. Lufthansa reeglite kohaselt saab reisija sooduskoodi kasutada vaid ühe korra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles