Vinoteek Tigu kolis pealinnast Haapsallu

Hanneli Rudi
Hanneli Rudi, reporter
:

Möödunud reedest töötab Haapsalus Grand Holm Marinas seni Tallinnas Vahemere-pärast bistrootoitu pakkunud restoran Tigu.

Tigu pälvis oma tegutsemise ajal pealinnas toidu- ja veinisõprade tähelepanu sellega, et iga päev kujunes menüü selle järgi, millised mereannid ja liha parajasti Prantsusmaalt saabusid, kirjutab Lääne Elu.

Tigu perenaine ja kokk Kristel Randrüüt ütles, et jätkab Haapsalus samamoodi ning külmutatud toorainet ei kasutata. Söögikoha Haapsalus tegutsemise esimestel päevadel tulid oma lemmikut tervitama ka lojaalsed püsikliendid Tallinnast ning kolmapäevani vastu pidama mõeldud tooraine oli pühapäeva pärastlõunaks otsas.
 

Kirjuta toimetajalePrindi
Artikli märksõnadHaapsaluRestoran
Samal teemal
reisikiri
galeriid
MAailma kõige kõigem
tasub teada
air canada
maailm pildis
reisikiri
maailm pildis
Viimased uudised
VideoKõik
Top lood
48h populaarsemad teemad
MaailmKõik
PostimeesKõik
TarbijaKõik
Liitu Postimehe uudiskirjaga ja ole kursis päeva olulisimate uudistega!
Vali omale meelepärased teemad:
Aitäh, et liitusid
Postimehe uudiskirjaga!
Juba homme jõuab esimene uudiskiri sinuni.
TAGASI POSTIMEHE LEHELE