Airbaltic suurendab sihtkohtade arvu

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennuk.
Lennuk. Foto: Caro / Scanpix

Läti lennufirma Airbaltic plaanib suurendada reisisihtkohtade arvu ja alustab 2009. aasta suvel lende Riiast Linköpingusse Rootsis, Palangasse Leedus ning Tromsøsse Norras.

Nimetatud sihtkohtadesse saab lennata alates 30. märtsist 2009, mil hakkab kehtima suvine lennuplaan, teatas lennufirma.

Linköpingusse hakkab Airbaltic lendama Fokker 50 lennukiga, sõit kestab tund ja 40 minutit ning ühe suuna piletihinnad koos maksudega algavad 550 kroonist.

Leedu kuurortlinna Palangasse hakkab Airbaltic lendama 12 korda nädalas. Ka need lennud toimuvad Fokker 50 lennukitega ning reis kestab ligikaudu 45 minutit. Pileti hinnad algavad samuti 550 kroonist.

Otselennud Tromsøsse väljuvad teisipäeviti, reedeti ja pühapäeviti Boeing 737-500 lennukiga. Lennureis kestab kaks tundi ja 35 minutit ning pilet maksab 770 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles