Baltikumi põnevad sihtpunktid osalevad taas reisimängus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linnus on Balti Ringreisi üks sihtpunktidest
Rakvere linnus on Balti Ringreisi üks sihtpunktidest Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Balti Ringreis tähistab sel aastal juba viiendat sünnipäeva, tutvustades nii Eestis, Lätis kui ka Leedus kokku kolmekümmet põnevat sihtpunkti, mida algaval kevadsuvel kindlasti külastada ja teistelegi soovitada tasub.

Balti Ringreis on lõbus reisimäng neile seiklus- ja teadmishimulistele, kes soovivad üksi või seltskonniti avastada ja meelde tuletada nii koduriigi põnevamaid paiku kui leida põhjust kiigata naaberriikidesse Lätti ja Leetu.

Põnev on, et suvehooajaks välja valitud külastusobjektid asuvad eri imakaartes, nii rannikul kui ka sisemaal, mistõttu annab see oskuslikult kombineerides võimaluse näha Eestit Lätit ja Leedut eraldi või ühtse tervikuna, sõltumata sellest, kas otsustatakse reisida üksi või mitmekesi, autoga või bussiga.

Eranditult kõikides Balti Ringreisiga liitunud paikades kehtivad sissepääsule ja teenindusele soodushinnad, lisaks saab osaleda lõbusas reisifotomängus ning hiljem õnne korral ka auhindu võita. Balti Ringreisi kampaania algab 1. mail ja kestab kuni 30. septembrini.

Foto- ja auhinnajaht

Balti Ringreisi esile tõstetud sihtpunkte ja objekte külastades saab tutvuda nii ajaloo, kultuurielu kui ka teadusega, ise kätt proovida ja end igas mõttes harida ning lõbustada, ole sa siis noor või vana.

Fotokaamera tasub aga täislaadida ja kodust targalt kaasa haarata, sest otsides üles Balti Ringreisi brošüüris avaldatud fotopaigad ja tehes ise objekte külastades samasuguseid fotosid, võib neid kampaanialehele üles laadides võita lisaks saadud elamusele ka väärt auhindu. Nii on Eesti ja naaberriikide avastamine tehtud sisukaks, lihtsaks ja lõbusaks.

Balti Ringreisi ametliku brošüüri saab alates maist küsida kõikidest turismiinfo keskustest ja kampaaniatega liitunud sihtpunktidest üle Eesti. Trükis annab ettenäitamisel õiguse kasutada kohapealseid soodushindu ja jagab infot fotojahi reeglite kohta.

Enne teeleasumist tasub Balti Ringreisi kodulehel www.greatbaltic.eu kampaaniaga liituda.

Kel aega või tahtmist vähem võib läbi käia vaid osa välja pakutud paikadest, kel aga suvel ringisõitmist või vaba aega enam, on Balti Ringreis väärt ette võtta tervikuna.

Loe Balti Ringreisi sihtpunktidest Eestis, Lätis ja Leedus ning fotojahil osalemistingimustest lähemalt reisimängu kodulehel www.greatbaltic.eu.

Eestis on Balti Ringreisi sihtpunktideks Meremuuseum, Rakvere linnus, Kohtla-Nõmme kaevanduspark, Wittensteini ajakeskus, Teaduskeskus Ahhaa, Eesti Maanteemuuseum, Maarja-Magdaleena gild, Iloni Imedemaa, Vaemla Villavabrik ja Kõpu tuletorn.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles