Colosseumi sisse murda üritanud turistid said tõsiselt viga

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Colosseum
Colosseum Foto: SCANPIX

Kaks Brasiilia turisti üritasid Colosseumisse sisse murda, kuid said tõsiselt viga ning peavad nüüd nädalaid haiglas veetma.

Turistid ronisid Colosseumi sissepääsu värava otsa, mis on umbes neli meetrit kõrge. Mõlemad sissetungijad aga kukkusid ning üks neist sai tõsiselt viga ja peab nüüd oma puhkuse veetma Itaalia haiglas, vahendab The Local.

Üks meestest pääses kukkumisest vaid hulgaliste sinikatega, kuid teine murdis vaagnaluu. Ühtlasi esitatakse mõlemale mehele süüdistus sissemurdmise eest. Turistid ei olnud võimelised oma tegu põhjendama.

See ei ole aga esimene kord, kui välismaalased on üritanud öötundidel Colosseumisse pääseda. Eelmisel aastal ronisid kaks sakslast mööda Colosseumi seina üles ning postitasid sellest internetti video. Lindistus jõudis ametivõimudeni ning tõstatas küsimusi vaatamisväärsuste turvalisuse kohta.

Kuna ka Itaalias kardetakse terrorirünnakuid, on sealne ohutase tõstetud kaheni, mis on kõrgeim aste, kui rünnakut ei ole veel toimunud. Ühtlasi on tugevdatud vaatamisväärsuste lähistel kõiki turvameetmeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles