Turismimessilt saab soodsaid puhkusereise

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estraveli sooduspakkumised on suurelt ekraanil
Estraveli sooduspakkumised on suurelt ekraanil Foto: Toomas Huik

Täna hommikul spetsialistidele ja homme-ülehomme Tallinnas näituste paviljonides kõigile avatud järjekorras 20. rahvusvaheline turismimess Tourest pakub muu hulgas ka mitmeid soodusreise- ja pileteid.


Suures paviljonis on koha sisse võtnud Eesti reisikorraldajad ja välimaised turismiagentuurid koos laeva- ja lennufirmadega. Siia on kindlasti asja neil, kes otsivad sooduspakette või odavamaid sõidupileteid mõnda mõnusasse puhkuse veetmise kohta.

Reisikorraldaja Tez Tour eripakkumine puudutab Türgi ja Kreeka reise, mille saab vastava kupongi täitmisel olenevalt hotelli tärnidest 259 kuni 399 euro eest.

Estraveliga saaks loteriimajutusega paketi Hispaaniasse Costa del Soli 390 euro eest, kuid kolme tärniga majutuse puhul tuleks välja käia vähemalt 500 eurot.

Horizon Traveliga saab Iisraeli lennupileti 350 euro eest (tavahind 415 eurot). Nädalane puhkus Eilati kolmetärnihotellis koos hommiku- ja õhtusöögiga algab 700 eurost (tavahind 786 eurot).

Sama reisikorraldaja pakub Sitsiilia puhkust loteriimajutuse puhul 490 euroga, majutusega kolmetänrihotellis koos merevaatega aga 550 eurost alates.

Soome Aurnikomatkat annab oma puhkuserisidele Kanaaridele, Egiptusse, Iisraeli, Tuneesiasse ja Türki kataloogihinnast alla 200 eurot. Novatoursi Türgi puhkuse hinnad algavad 320 eurost ja näiteks Kreetale saab 375 euro eest.

Tavahinnast madalamate messihindadega loodavad külastajaid juurde saada ka lennu-ja laevafirmad ning spaad.

Kõik need pakkumised kehtivad messipäevadel või kuni kohti jätkub.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles