Video: hulljulge mees hüppab hotellikatuselt alla basseini

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / Scanpix

Hullumeelne sukelduja postitas internetti video, kuidas ta hüppab hotellikatuselt alla basseini. 

Hüppaja, kes esineb nime all 8booth, postitab oma videod Youtube’i ja Instagrammi, kus tal on juba tuhandeid fänne, aga ka palju pahaseid inimesi, kes irooniliselt kommenteerides tema järgmist «surmahüpet» ootavad, vahendab news.com.au.

Selles videos on näha, kuidas mees jookseb Californias ühe Laguna Beachil asuva hotelli katusele ja peatub hetkeks enne, kui ta teeb kõrge hüppe alla basseini. «Sa oled täiesti segane. Sa olid ilmselt vähem kui 75 sentimeetri kaugusel basseini äärest, kui sa maandusid. Kui sa sellega jätkad, siis sa saad surma,» kommenteeris üks murelik vaataja.

Tõepoolest alles paar nädalat tagasi läks mehel väga napilt, kui ta hüppas alla El Morro kaljult samuti Californias Crystal Cove’i lähedalt. «Ma sain El Morrost seljale väikesed kriimustused. Kuidas? Ma ei tea. Ainuke asi, mida ma tean, et ma ei proovi sealt küll lähiajal uuesti alla hüpata,» kirjutas 8booth hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles