Tai loomaaias jäi kadunuks Hiina turist

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SUKREE SUKPLANG/REUTERS

Tais, Pattaya lähistel asuvas Sriracha tiigrite loomaaias jätkati täna ühe Hiina turisti otsinguid. Naine jäi loomaaias kadunuks pühapäeva õhtul.

Kohaliku politsei sõnul oli tegemist 35-aastase Hiina turistiga. Naine kandis seljas valget T-särki, punaseid lühikesi pükse ja valget laia äärega mütsi. Viimati nähti naist pühapäeva õhtul kella kuue paiku loomaaias ringi jalutamas. Ühe uudistekanali andmetel nähti naist viimati loomaaia krokodillide ala lähistel.

Turistide grupi giid sõnas politseile, et kadunuks jäänud naine reisis Taimaale pärast seda, kui oli oma kallimast lahku läinud. Giidi sõnul oli naine silmanähtavalt stressis ja jäi pidevalt ülejäänud grupist maha ning soovis üksi olla. Kui ülejäänud grupp naasis pärast loomaaias tehtud ekskursiooni bussi, siis märkas giid, et üks naine on puudu. Ta teavitas sellest loomaaia töötajaid ja politseid. 

Naist asusid otsima 100 politseinikku ja päästetöötajat. Pühapäeva hilisõhtul lõpetati otsingud, sest vihma sadas ja politseil polnud ühtegi juhtnööri. Otsingutega jätkati esmaspäeva hommikul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles