Nagu filmis: lennufirma ajas kaks 5-aastast poissi sassi ja pani nad valele lennule

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsed
Lapsed Foto: SCANPIX

Kaks 5-aastast poissi asusid Dominikaani Vabariigist teele. Üks pidi jõudma New Yorki ja teine Bostonisse, kuid lennufirma ajas poisid segamini.

Maribel Martinez, ühe poisi ema, ootas oma poega Kennedy lennujaamas New Yorkis. Lennufirma JetBlue toimetas temani lapse, keda nad pidasid õigeks poisiks. JetBlue töötaja üllatus oli suur, kui ema teatas, et see poiss pole tema laps, vahendab Travel and Leisure.

Õige 5-aastase poisi leidmine võttis aega kolm tundi, selgus, et tema oli lennanud Bostonisse. Uurimise käigus selgus, et laste passid olid vahetusse läinud, mis võib selgitada ka seda, miks nad valesse lennukisse pandi.

JetBlue andis laste eest makstud piletiraha tagasi ning maksid ka kompensatsiooni, kuid emade muret see ei vähendanud. «Järgmine kord lendame Deltaga,» kinnitas Martinez. Lennufirma esindaja sõnul korraldavad nad ka siseuurimise, et tulevikus selliseid olukordi vältida.

JetBlue reeglite kohaselt peab üksinda reisiv laps olema vähemalt viie aastane ning üksiku lapse vedamise eest võetakse 100 dollariline lisatasu. Ühel lennul võib korraga olla kolm saatjata alaealist last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles