Novatours peatab kuuks ajaks Egiptuse-reiside müügi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giza püramiidid Egiptuses
Giza püramiidid Egiptuses Foto: SCANPIX

Reisikorraldaja Novatours peatab esialgu kuni 27. veebruarini kõik reisid Egiptusesse.

Ühtlasi toob see kaasa kõikide veebruaris Egiptuses oma puhkust planeerinud ja selleks Novatoursilt reisi ostnud reisijatega pakettreisilepingute ülesütlemise, teatab firma.

Novatours ja firma lennupartner on valmis kiirelt reageerima ning hetkel Egiptuses olevad kliendid alates teisipäeva pärastlõunast vajadusel kodumaale tooma. Firma andis teadab, et hindab veel täna õhtul olukorra kriitiliselt üle ja ootab ära välisministeeriumi uue seisukoha.

Veebruariks olid Egiptusesse reisi broneerinutele pakutakse alternatiivina reise Kanaari saartele või raha tagastamist.

Novatorusi teatel püsib olukord Punase mere kuurortites, Hurghada ja Sharm el Sheikhi ümbruskonnas praegu rahulik ja kliendid naudivad rannamõnusid.

Välisministeerium teatas eile, et ei soovita rahutuste edasise leviku tõttu Egiptusesse reisida. Eesti saatkond Kairos soovitab turistidel mitte liikuda ja reisida omal käel. Rahutusterohkeimad piirkonnad on suurlinnad Kairo, Suez ja Alexandria, Aswan ja Luxor. Mitmel pool linnades on toimunud ka rüüstamisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles