Kaheksa-aastane poiss jäi lennufirma süül üksinda lennujaama

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: FABIAN BIMMER/REUTERS

Kaheksa-aastane poiss jäi üksinda ühte Saksamaa lennujaama, sest lennufirma Condor Airlines ei täitnud endale võetud kohustust. Poisi vanemad olid maksnud lennufirmale saatjata alaealiste teenuse eest, kuid mingil põhjusel vedas lennufirma neid alt.

Kaheksa-aastase Seeley Kunkeli vanemad maksid 1760 dollarit (1568 eurot), et nende poeg jõuaks turvaliselt Minneapolisest oma vanavanemate juurde Saksamaal. Kunkeli vanemad otsustasid kasutada saatjata alaealistele mõeldud teenust, mida Condor Airlines pakub, kirjutab Fox News.

Kui poiss jõudis lennukiga Frankfurti, oleks pidanud lennufirma töötaja tal vastas olema, et juhatada teda kohta, kus poiss pidi minema Hamburgi lennukile. Lennufirma töötajat tal aga vastas polnud.

Tema ema Jeana rääkis, et poiss jäi üksinda lennukisse ja lõpuks otsustas teiste reisijate järel minna bussile, mis viis neid lennuki juurest lennujaama. Lennujaamas jäi õnnetu poiss silma turvameestele, kes võtsid tema vanavanematega ühendust. Vanavanemad ütlesid, et poiss peaks jõudma Hamburgi lennukile ja lõpuks õnnestus turvameestel talle õiges lennukis koht leida.

Kunkeli ema esitas lennufirmale kaebuse ja soovib teada, miks ei osutanud lennufirma teenust, mille eest nemad olid maksnud. 

Condor Airlinesi esindaja ütles Foxile, et neil on juhtunu pärast väga kahju ja nad on Kunkelite perekonnalt vabandust palunud. Nüüd on nad võtnud eesmärgiks oma saatjata alaealistele mõeldud teenust paremaks muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles