«Uudised Pärnumaalt» homme algaval turismimessil

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
rand
rand Foto: elu24.ee

Sel nädalalõpul, 12.-14. veebruaril toimub Tallinnas 25. rahvusvaheline turismimess Tourest 2016, kus Pärnu linna ja maakonna turismivõimalusi tutvustab SA Pärnumaa Turism koos Pärnu Linnavalitsuse ja ettevõtjatega.

Pärnumaa messiboksi pealkirjaks on tänavu „Uudised Pärnumaalt“. Ekspositsioon on kujundatud üleelusuuruses seinalehena, kus on kirjas kõik head ja paremad pakkumised Pärnumaa külalistele. Külastajatele jagatakse Touresti jaoks tehtud parimate pakkumistega ajalehte ja värskelt valminud kultuurikalendrit, kus on kirjas kogu maakonna olulisemad kultuurisündmused. Kultuurisündmuste kalender on Tourestil alati väga populaarne.

Kogu Touresti messi vältel tutvustatakse põnevaid üritusi, mis sel aastal Pärnumaal aset leiavad. Reedel tutvustatakse 26. veebruarist kuni 06. märtsini toimuvat Spaa-nädalat.

Reedel ja laupäeval tutvustavad Soomaa piirkonna ettevõtjad 26. märtsil ja 10. septembril toimuvat  ühisüritust „Kaks kohviringi ümber Soomaa“, mille raames avatakse ühepäevakohvikud ja toimuvad erinevad tegevused. Messil räägitakse üritusest lähemalt ja pakutakse suupisteid Soomaalt: ürditeed, siidrit, magusaid ja soolaseid suupisteid.

Pärnumaa ühisel messipinnal on sel aastal esindatud C. R. Jakobsoni Talumuuseum, Maria Talu (Jõuluvana Korstna Talu), Tamme talu ürdiaed, Klaara-Manni Puhke- ja Seminarikeskus, Tori Jõesuu Siidri- ja Veinitalu, Soomaa.com, Riisa Rantšo, Villa Ammende ja Kurgo Villa Hotell & Restoran. Lisaks on mitmed Pärnumaa ettevõtjad esindatud messipinnal materjalidega. Sihtkoha infot jagavad SA Pärnumaa Turismi ja Pärnu Linnavalitsuse esindajad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles