Taskutualett aitab viimases hädas

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühekordne tualett.
Ühekordne tualett. Foto: promo

Saksa ajaleht Bild võttis vaatluse alla internetis müüdavad ühekordsed tualetid, mis osutuvad abimeheks siis, kui tõepoolest viimane häda kallal ja kusagile pole minna.

Vajadus ühekordse tualeti järele võib tekkida näiteks siis, kui oled vabas looduses matkamas. Ööbides telgis, olukorras, kus väljas on pilkane pimedus, sajab või on lausa äikesetorm, või luusivad metsloomad ümber telgi. Või kui istud paadis või oled õhusõidul õhupalliga.

Väiksemaks asjaajamiseks sobivad suurepäraselt ühekordsed konteinerid, millega saab hädast lahti olukorras, kus õnnetus ei hüüa tulles.

Biffy-kott (Biffy Bag). Maksab 2,95. See kasutajasõbralik ühekordne tualett kaalub kõigest 65 grammi. Kotil on kolmekihiline lekkekindel ümbris ning see sisaldab pulbrit, mis vee ja ebameeldiva lõhna endasse imab. Kaasas on ka tualettpaber ja käte puhastuseks mõeldud lapp. Kotike on koos selle sisuga biolagunev.

Foto: promo
Roadbag.
Roadbag. Foto: promo

Maanteekott (Roadbag). Maksab 2,30. Selle koti sihtgrupiks on ennekõike mehed. Kott sisaldab spetsiaalseid graanuleid, mis sulavad uriiniga kokkupuutudes paksuks geeliks. Nii ei saa see kotist välja voolata ega ka haisema minna.

Ladybag.
Ladybag. Foto: promo

Neiukott (Ladybag). Maksab 2,90. See kotike on eelmise vasteks naistele. Tegu on usaldusväärse kotiga, mis jälgib ka naise anatoomiat. Kotil on ovaalne avaus, mis tagab puhtuse ja välistab ebaõnnestunud kasutamise.

Pinki. (Pinki). Maksab 14,95. See kott sobib nii meestele, naistele kui ka lastele. Selle lehter on suur ja selle kasutamisega saavad hakkama ka kõige pisemad. Pinki on taaskasutatav ja seda on väga lihtne puhastada – keskkond tänab sind selle kasutamise eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles