22-kilone kohver kadus lennureisil jäljetult

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Air Balticu lennuk.
Air Balticu lennuk. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees
Mullu novembris Air Balticuga Mallorcalt Tallinna lennanud naine ei suuda mõista, mismoodi sai jäljetult kaotsi minna suur kohver tema jaoks erilise tähendusega ja asendamatute asjadega.

Ehkki Jane Eigil on olemas dokumendid, mis tõestavad kohvri pagasisse andmist, puuduvad lennufirma andmebaasides igasugused andmed selle olemasolu või liikumise kohta, kirjutab Õhtuleht.

Muuhulgas jäid kohvrisse Hispaania elamisluba ja lapse sünnitunnistus ning ehkki naine saatis Air Balticu Riia keskusele mitmeid kordi kaduma läinud asjade nimekirja, muutusid firma vastused üha harvemaks ja lõpuks ei vastatud talle enam üldse.

Eigi hindas kahju 2400 eurole (37 500 krooni), kuid lennufirmast vastati, et kompensatsiooni makstakse ainult 1000 euro (15 600 krooni) ulatuses ning isegi sellest summast pole siiani sentigi välja makstud.

Ehkki naisele endale polnud Air Baltic kompensatsiooni maksmise tähtaega teada andnud, kinnitati sealt ajakirjanikule, et paari nädala jooksul peaks kadunud pagasi omanik raha siiski kätte saama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles