Eesti eelistatumad sihtkohad on Lääne- ja Lõuna-Eesti

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvine saarte külastamine on eestlase jaoks eksootika, arvab portaali Puhkus Eestis tegija Kelly Kruusmann.
Suvine saarte külastamine on eestlase jaoks eksootika, arvab portaali Puhkus Eestis tegija Kelly Kruusmann. Foto: Raigo Pajula

Kodumaise reisiportaali Puhkus Eestis küsitlusest selgus, et Eesti populaarsemad sihtkohad on Lääne- ja Lõuna-Eesti.

Kelly Kruusmann portaali meeskonnast ütles, et küsitluse tulemustele vastavad ka nende keskkonnas sageli kasutatavad otsisõnad nagu «Haapsalu», «Saaremaa», «Hiiumaa» ja «Pärnu».  

«Küllap on need piirkonnad end ka teistes meediaväljaannetes oluliselt enam tutvustanud ning inimestele on see meelde jäänud,» arvas Kruusmann.

Saared on tema sõnul hoopis omaette maailm ja suvine saarte külastamine eestlase jaoks isegi pisut eksootiline - on ju sõit saarele seotud väina ületamisega ning see pakub lusti ka pere noorimatele liikmetele.

«Huvi Lõuna-Eesti vastu tundub samuti üsna loogiline. Meie meeskond ise armastab Lõuna-Eestit väga - ühest küljest pakub põnevust sealne maastik, teisalt asuvad Lõuna-Eestis väga hästi arenenud ja reklaamitud turismiobjektid, näiteks Pokumaa, Uhtjärve Ürgoru Nõiariik ja paljud teised. Ka on Lõuna-Eesti inimesed avatud ja sõbralikud ning nendega on rõõm kohtuda,» rääkis Kruusmann.

Estraveli kommunikatsioonijuht Mari-Liis Rüütsalu lisas, et Eestis on endiselt popid ka lühikesed spaapuhkused ning erinevad teatri- ja perepuhkuste paketid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles