Bussiühendus Tallinna ja Riia lennujaama vahel tiheneb

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurolinesi buss Tallinna bussijaamas.
Eurolinesi buss Tallinna bussijaamas. Foto: Liis Treimann
Tänasest jõustuvad Eurolines Balticu graafikumuudatused ning tiheneb bussiühendus Baltikumi suurlinnade ja Riia lennujaama vahel.

Tallinna ja Riia lennujaama vahel käib buss nüüd neli korda päevas, Klaipedast ning Vilniusest saab Riia lennujaama kaks korda päevas. Tartust, Narvast ja Valgast pakub Eurolines praegu ühte igapäevast ühendust, alates juunist suureneb ka seal ühenduste arv kahele. 

«Riia lennujaam on kujunenud selgeks liidriks Baltikumi lennundusmaastikul ja nõudlus olemasolevatel reisidel, mis suunduvad Riia lennujaama on viimastel kuudel selgelt kasvanud. See andis võimaluse suurendada oluliselt sageduste arvu ja pakkuda klientidele senisest paindlikumat ja mugavamat toodet,» kommenteeris graafikumuudatusi Eurolines Baltic juhatuse esimees Hannes Saarpuu.

Osa väljumiste puhul on lennujaama jõudmiseks vajalik ümberistumine Riia bussijaamas. Täpne sõiduplaan on kättesaadav Eurolines Balticu kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles