Möödunud reedest töötab Haapsalus Grand Holm Marinas seni Tallinnas Vahemere-pärast bistrootoitu pakkunud restoran Tigu.
Vinoteek Tigu kolis pealinnast Haapsallu
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tigu pälvis oma tegutsemise ajal pealinnas toidu- ja veinisõprade tähelepanu sellega, et iga päev kujunes menüü selle järgi, millised mereannid ja liha parajasti Prantsusmaalt saabusid, kirjutab Lääne Elu.
Tigu perenaine ja kokk Kristel Randrüüt ütles, et jätkab Haapsalus samamoodi ning külmutatud toorainet ei kasutata. Söögikoha Haapsalus tegutsemise esimestel päevadel tulid oma lemmikut tervitama ka lojaalsed püsikliendid Tallinnast ning kolmapäevani vastu pidama mõeldud tooraine oli pühapäeva pärastlõunaks otsas.