Parimad võõrastemajad asuvad Lissabonis

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võõrastemajade maailmas Oscari pälvinud Lissaboni hostel Traveller`s House.
Võõrastemajade maailmas Oscari pälvinud Lissaboni hostel Traveller`s House. Foto: AFP / Scanpix
Möödunud kuu lõpus jagati Dublinis välja võõrastemajade Oscarid ehk Hoscarid. Peaauhind läks Portugali pealinnas Lissabonis asuvale Traveller`s House`ile.

Hoscarite võitjad selgusid 800 000 kasutajaga portaalis Hostelworld.com toimunud hääletuse käigus ja Lissaboni läksid lisaks peaauhinnale ka teine ja kolmas koht, mille võitsid vastavalt Rossio ja Lisbon Launge`i nime kandvad võõrastemajad.

Hääletajatel tuli hinnang anda nii hostelite eripärale, turvalisusele, asukohale, töötajatele, meelelahutusvõimalustele kui ka puhtusele.

Travellers`s House`i mänedžer Adriano Cardoso arvas, et võõrastemaja on inimeste seas nii populaarne, kuna külastajaid koheldakse seal vastavalt nende ootustele. «Pead külaliste jaoks olemas olema, nende eest hoolitsema – tunne oma külalisi ja paku neile, mida nad vajavad,» andis Cardoso pärast auhinna saamist lühikese soovituse.

Hoscarite esikümme

  1. Traveller’s House, Lissabon
  2. Rossio, Lissabon
  3. Lisbon Lounge, Lisabon
  4. The Riverhouse Backpackers, Cardiff
  5. Greg-Tom, Krakov
  6. Sitting On The City Walls Courtyard House, Peking
  7. Academy, Firenze
  8. Goodnight Backpackers, Lissabon
  9. Flamingo, Krakov
  10. Mambo Tango Backpackers, Barcelona
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles