Finnair lisab talvehooajaks lende mitmesse populaarsesse puhkusepiirkonda

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Finnair pakub talvehooajaks kiireid ja mugavaid ühendusi Helsingi kaudu paljudesse tuntud äri- ja puhkesihtkohtadesse üle maailma ning lisab täiendavaid lende mitmele Põhja-Euroopa ja Briti saarele. 2025. aasta suveks lisab Finnair täiendavaid lende ka USAsse ja Aasiasse.

Finnairiga saab sel talvel mugavalt reisida Tallinnast Helsingi kaudu Lanzarotele (Hispaania) ja Farosse (Portugal) kaks korda nädalas. Populaarne liin Helsingi – Las Palmas hakkab opereerima nii istekohtade arvu kui ka reisimugavust suurendava Airbus 350 pikamaalennukiga. Lennud Helsingi ja Bangkoki vahel, mis on kõige populaarsem talvine kauglendude sihtkoht, toimuvad kaks korda päevas. Lisaks lendab Finnair alates jaanuari keskpaigast iga päev Phuketile ja Dubaisse. Alates 16. veebruarist kuni 2. märtsini tiheneb lennuühendus Miami ja Helsingi vahel.

Kes soovivad sel talvel külastada Põhja-Euroopat, pakub Finnair lisalende Rovaniemi, Kittilässe ja Ivalosse Soomes ning Tromsøsse Norras.

Linnapuhkuseks lisab Finnair lisalende Londonisse, liinile lisatakse kaks täiendavat sagedust, mis suurendab lendude arvu päevas neljalt lennult kuuele. Samuti saavad Manchester ja Edinburgh täiendavaid lende võrreldes eelmise talvega.

Finnairi Euroopa turujuhi Arunas Skuja sõnul toob Finnairi jätkuv võrgustiku arendamine klientidele rohkem valikuvõimalusi ja paindlikkust. «Meil on hea meel, et saame pakkuda oma klientidele suuremat paindlikkust tänu sageduste suurendamisele. Täiendav lendude maht toob Eesti reisijatele kaasa mugavaid lende Helsingi kaudu nii Euroopasse kui kaugemalegi,» kommenteerib Skuja.

Finnair tugevdab oma võrku Ameerikas ja Aasias

2025. aasta suvel on veelgi lihtsam reisida Finnairi populaarsetesse sihtkohtadesse USAs, samuti Nagoyasse ja Osakasse, kus toimub World Expo 2025, niisamuti Shanghaisse.

Finnair lendab järgmisel suvel Chicagosse iga päev ja Dallasesse kuni 11 korda nädalas, mis on viis lendu rohkem võrreldes 2024. aasta suvega. Nii Seattle kui ka Los Angeles saavad nädalas juurde kaks lendu. Finnairi partnerite American Airlinesi ja Alaska Airlinesi abiga saavad kliendid reisida nii kaugemale Põhja- ja Lõuna-Ameerikasse, USA läänerannikule kui ka Hawaiile.

Finnair lendab Tallinna ja Helsingi vahel talvehooajal kuni 60 korda nädalas ja suvel kuni 70 korda nädalas. Lisaks sellele teenindab Finnair aasta ringi Tartu–Helsingi liinil 12 korda nädalas.

Lennufirma talvehooaeg algab oktoobri viimasel pühapäeval ja kestab märtsini.

Tagasi üles