VIDEO «See peaks olema kuritegu!» Lennureisija jagab seika, mis ta täiesti endast välja ajas (1)

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Hiljuti lennureisi ette võtnud naine jagab ühismeedias videot, mis on lisaks talle veel teisedki endast välja ajanud. Nimelt on tema postitatud videos näha, kuidas naise kõrval istuv reisija täiesti muuseas tuunikalakonservi hävitab. Kõnealust videot on vaadatud juba rohkem kui miljon korda.

«Tuunikalakonservid lennukis peaksid kuuluma inimsusevastaste kuritegude nimekirja,» kurtis Ally postitatud video allkirjas.

Väidetavalt lendas naine Alaskalt Washingtoni, kui tema naaberreisija otsustas õhkutõusust vaid 10 minuti möödudes konservi lahti teha. «Ma nägin seda silmanurgast ja mõtlesin, et parem oleks, et see ei ole see, milleks ma seda pean,» kurtis Ally.

@allyjaksen @Bumble Bee Seafoods ♬ oh my god bruh oh hell na man

Kommentaatorid tundsid naisele kaasa. «See peaks olema kuritegu!» lajatas üks. «See on põhimõtteliselt sama kohutav, kui kontoris kala soojendamine,» arvas teine.

Kahjuks ei olnud see ainus Ally naabri poolt lennu ajal toime pandud rikkumine. Naine nimetas õpikunäiteks kedagi, kelle kõrval ei tahaks mitte keegi lennukis istuda.

Mees tellis endale ka Bloody Mary kokteili ning asus seejärel entusiastlikult oma käel olevat haava nokitsema, vahendab New York Post.

Hiljutises uuringus kõige kohutavamate käitumisviiside kohta lennukipardal tõi lausa 92 protsenti välja haisva toidu söömise – esikohal olid loomulikult kalakonservid.

Tagasi üles