Ryanair paneb oma veebilehe kinni

Copy
Ryanair hoiatab: broneerida ei saa, broneeringut muuta ei saa ja lennule registreerida ka ei saa.
Ryanair hoiatab: broneerida ei saa, broneeringut muuta ei saa ja lennule registreerida ka ei saa. Foto: Kuvatõmmis Ryanairi kirjast

Peagi aset leidev teenuste peatamine veebilehes ja äpis peaks küll vaid kestma 9 tundi, kuid võib tõsiselt mõjutada 16. ja 17. oktoobril reisijaid. 

Odavlennukompanii Ryanair peatab Greenwichi aja järgi 16. oktoobril kella viiest õhtul  (kell 19 Eesti aja järgi) kuni 17. oktoobril kella kaheni hommikul (kell 4 Eesti aja järgi) oma veebilehel ja äpis paljud funktsioonid. Näiteks ei saa sel perioodil teha uusi broneeringuid, eksisteerivaid lende muuta, lennule registreeruda ega isegi mitte eksisteerivaid broneeringuid vaadata. Seega veebileht ja ka äpp sel ajal sisuliselt ei toimi.  

Reisijaid enim mõjutav on online check-in´i funktsiooni toimimise peatamine, sest lennujaamas lennule registreerumine maksab Ryanairi kodulehe järgi 55 eurot. Odavlennufirma annab reisijaile hüva nõu registreerida end lennule kas enne  teenuste katkestust või alates funktsioonide taas toimima hakkamisest. Online check-in on võimalik ära teha kuni kaks tundi enne lennu väljumisaega. 

Märksõnad

Tagasi üles