KAS ÕIGLANE VÕI LAPSIK? Isa kättemaks jonnakale poisiklutile lennukis on ajanud netirahva kahte leeri (2)

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock AI / Shutterstock

Lennureisid võivad olla väsitavad ja stressirohked, eriti kui tegu on öise lennuga ja puhkamine on hädavajalik. Paraku ei ole kõik reisijad alati samamoodi mõistvad ja vahel võivad väikesed ebamugavused paisuda tõsisteks probleemideks. Nii juhtus ka ühe 14-aastase tüdruku ja tema isaga, kes naasid Indiast öölennuga, kui nende kannatuse pani proovile tagaistmel istuv energiline 9-aastane poiss.

Tüdruk jagas oma kogemust Redditis, kirjeldades olukorda, mis muutis kogu lennu ebameeldivaks. «Kui isa ja mina olime tagasilennul Indiast, istus meie taga üks kolmeliikmeline pere, kelle poeg istus täpselt minu taga. See oli öine lend, kõik olid väsinud ja lennukis oli väga vähe jalaruumi, kuna see oli väike ja odav lennufirma,» alustas ta oma lugu. 

Umbes 10 minutit pärast lennu algust hakkas poiss tüdruku istet jalaga lööma. «Ta polnud just väga väike laps, võib-olla umbes üheksa või kümme,» meenutas tüdruk. Esimese hooga pöördus ta oma isa poole, kes palus poisil viisakalt lõpetada. Justkui tundus, et asi lahenes, kuid rahu kestis kõigest kümmekond sekundit, enne kui poiss jätkas sama tegevust.

Tagasi üles