JAHT PIMEDAS See hotellitöötaja hüva nõuanne võib päästa sinu reisi

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Hotellitoa kontrollimine voodilutikate suhtes peaks olema esimene asi, mida teete, kui esimest korda ruumi sisenete. Seda on lihtsam teha, kui tuled on välja lülitatud, ütleb endine hotellitöötaja Hayley.

Eksperdi sõnul ei tohiks toas kohe tulesid sisse lülitada. Kuigi see võib tunduda ebaloogiline, on pimedas lutikate märkamine lihtsam.

«Nii kontrollin mina oma tuba enne asjade lahtipakkimist ja sissekolimist. Esimene asi, mida teha, on veenduda, et tuba on pime. Lülitage tuled välja, tõmmake kardinad ette ja kasutage telefoni taskulampi,» selgitab Hayley.

Ta märgib, et lutikad eelistavad peituda hotellivoodi nurkadesse ja voltidesse.

«Isegi kui te putukaid ei näe, kontrollige kindlasti, et voodil poleks vereplekke, sest see on samuti halb märk,» soovitab ta.

Ta soovitab turistidel voodilutikate olemasolu kontrollida enne asjade lahtipakkimist, sest putukad võivad pagasisse sattuda. Samuti tasub üle vaadata kardinad ja pehme mööbli polsterdus.

«Kui olete end juba sisse seadnud, kontrollinud tuba ja avastanud lutikad, tehke pilte ja märkmeid ning viige võti vastuvõttu tagasi. Enamik hotelle pakub võimalust tuba vahetada või raha tagastada,» lisab Hayley.

Allikas: Express.

Tagasi üles