Kaalumure ja viisakus: lihtsad trikid lennuki esimesse klassi pääsemiseks

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Tasuta klassiuuenduse saamise saladus on paljudele reisijatele suur küsimus. Õnneks jagab üks stjuardess nippe, kuidas reisijad võivad end tasuta esimesse klassi saada.

Cierra Mist, kes postitab TikTokis videoid oma tööst lennusaatjana, andis vaatajatele praktilisi nõuandeid, kuidas neil võiks õnnestuda uuendus saada.

Esimese soovitusena ütles ta, et lihtne viisakus väravaagendi või lennusaatjate suhtes võib sulle tuua pileti lennuki luksuslikumasse ossa.

«Me suudame imesid korda saata, kui meile pakutakse Starbucksi kohvi või šokolaadi, eriti kui meil pole olnud võimalust pärast mitut järjestikust lendu söömiseks aega leida,» rääkis ta.

Teise nõuandena jagas Cierra trikki, mis võib olla sinu kontrolli alt väljas, kuid siiski saavutatav.

«Veel üks levinud põhjus, miks me reisijaid lennuki ettepoole tõstame, on vajadus lennuki tasakaalu säilitada, kui lend pole täis,» ütles ta.

See tähendab, et kui istud lennuki tagaosas piirkonnas, mis on tihedalt täis broneeritud, võidakse sul paluda liikuda ettepoole – esimese klassi.

Oma kolmandas ja viimases nõuandes selgitas Cierra, et sinu töö võib samuti suurendada klassiuuenduse saamise võimalusi.

«Kui sa oled nn teovõimeline isik, nagu arst, õde, tuletõrjuja või politseinik, keegi, kes võiks vajadusel lennusaatjaid abistada, võid tasuta klassiuuenduse saada, kui teatad meeskonnale, et oled valmis abistama,» kommenteeris ta.

«Isegi kui me ei saa sind esimesse klassi paigutada, püüame sind avariiväljapääsu juurde istuma panna, kus on rohkem jalaruumi, et saaksid hädaolukorras kiiremini reageerida.»

Video jagas vaatajate arvamused kahte leeri – mõned plaanisid neid proovida, teised olid skeptilisemad.

«Kui sa ostad kõigile lennusaatjatele Starbucksi, võiksid sama hästi juba esimese klassi pileti osta – see maksab sama palju,» kirjutas üks inimene.

«Loodan, et mind ei tõsteta kaalu pärast ümber,» ütles teine kommenteerija.

«Väravaagendina me tasuta uuendusi ei tee ja kui teeme, siis kõigepealt personalile ja seejärel vastavalt kliendi staatusele,» sõnas üks lennujaama töötaja.

«Sa võid mulle Starbucksi tuua, aga esimese klassi kohta sa sellegipoolest ei saa. See pole lubatud ja alati on keegi, kes sind jälgib,» keelitas teine ekspert.

Allikas: Daily Mail.

Tagasi üles