JUBE VÕI ARMAS? Deemonlik nukk linnaväljakul hirmutab kohalikke: Pole kunagi midagi sellist näinud!

Copy
Linnaelanikud on Lillyst šokis.
Linnaelanikud on Lillyst šokis. Foto: Shutterstock

Inglismaa Rochdale küla on hiljuti saanud ebatavalise uue elaniku – hiiglasliku, 27-jala kõrguse beebinuku nimega Lilly, mis on linna keskväljakule püstitatud osana kampaaniast. Ebatavaline leiutis on saanud vastakaid arvamusi: samal ajal, kui kohalikud kooliõpilased peavad Lillyt atraktiivseks, on täiskasvanud selles osas palju skeptilisemad. 

Lilly on osana kampaaniast, mis julgustab lapsi rääkima keskkonna hoidmise olulisusest. 

Tema suured liikuvad jäsemed ja avanev-sulguv suu meenutavad midagi fantaasiafilmist, ning paljud kohalikud leiavad, et see on hirmuäratav. «See tundus juba suletud silmadega jube, rääkimata siis avatud silmadest,» ütleb üks mööduja BBC-le. Teine linnaelanik märkis, et Rochdales pole midagi sellist varem nähtud, ja nimetas Lillyt «kõige koledamaks beebiks», mida ta kunagi näinud on.

Kuigi sotsiaalmeedia kihab, et nukk näeb välja nagu deemon, on see saanud ka positiivset tähelepanu keskkonnateadlikkuse tõstmise eesmärgil. Kuni 29. oktoobrini saab Lilly olla osa kohalikust igapäevaelust ning aitab edendada keskkonnahoiu sõnumit, isegi kui mõni mööduja leiab ta veidi häirivana.

Märksõnad

Tagasi üles