Tagasi kooli? Rohkem nagu tagasi soodsate pakkumiste juurde!

Copy
Sügise algus on ideaalne aeg soodsate reiside nautimiseks.
Sügise algus on ideaalne aeg soodsate reiside nautimiseks. Foto: Pexels

Kui suvi vaibub ja helisevad koolikellad, teavad asjatundlikud reisijad, et september tähistab reisihooaja algust – see on hea aeg soodsateks hindadeks ja vähem rahvarohketeks puhkusteks.

Reisisaidil Expedia on parimad reisipakkumised kohe käes. Alates 1. septembrist on lennupiletid võrreldes suve tipphindadega keskmiselt sada eurot odavamad, sest septembri algus tähendab paljude jaoks kooli algust või tööl kiiremaid aegu. 

Parima rahvusvahelise reisi skoorimiseks märkige kalendrisse 20. oktoober, sest väidetavalt langevad sel ajal välisriikide piletihinnad lausa 200 euro võrra. 

Neile, kes ihkavad täielikku vaikust, on 10. novembri nädal, vahetult enne tänupüha, saadaval kuldne pilet rahusse ja vaikusesse.

Kui soovid lisaks sellele veel rohkem raha säästa, on mõistlik broneerida oma lennud esmaspäeviti, mis võib vähendada umbes 15 protsenti siseriiklikest piletihindadest või kaaluge lendamist ajastada laupäevase päeva peale, kus lisaks säästmisele on ka lennukis rohkem lisaruumi. 

Odavamateks sihtkohtadeks on Tulum, Mallorca, Tokyo ja Indianapolis, mis kogub populaarsust tänu eesolevale novembris toimuvale Taylor Swifti Eras Tourile. 

Kui eelarve on piiratud, hoidke silm peal Las Vegasel, Cancunil ja Pariisil, kus hinnad on pärast tegusat suve jahtumas. Teised parimad valikud on Honolulu, Seattle, London ja Dublin, mis näitavad kõik märkimisväärset lennupiletite langust.

«Sügis on fantastiline aeg reisimiseks ja veel on aega puhkuse planeerimiseks,» soovitab Expedia avalike suhete juht Melanie Fish. 

Tagasi üles