Eestlane pääses maailmatasemel ekstreemsportlaste seas Simple Sessioni finaali

Copy
Simple Session Tartu Emajõel 2024.
Simple Session Tartu Emajõel 2024. Foto: Signe Oidekivi / Tartu Postimees

Simple Sessioni finaali jõudis järjekordselt eestlasest Meelis Erm, kes tunneb oma hoogsa sõidu üle uhkust ja on igati finaaliks valmis. Seevastu jäeti BMX kvalifikatsioon ühe sportlase kukkumise tõttu pooleli.

Üle 20 aasta taas Tartus toimuva Simple Sessioni rulavõistluse kvalifikatsioonist pääses hoogsa sõiduga edasi eestlane Meelis Erm, kes jõudis 68.58 punktiga kümnendale kohale. 

«Olen rahul, et päris hästi läks ja keha pidas vastu,» kommenteeris rulataja Erm oma sõitu. «Täna võtan rahulikult, aga homme tulen varem kohale, et enne finaali veel korra harjutada.»

Erm sõitis Simple Sessioni finaalides ka eelmisel aastal ja platseerus toona 13. kohale. Juba järgmise Simple Sessioni peale mõeldes ütles Erm, et ootab põnevusega Simple Sessionit taas suurel väljakul.

BMX-kvalifikatsioonivoor katkestati pärast kaheksandat jämmi, kui Austraalia sõitja Alex Hiam vajas kukkumise tagajärjel kiiret arstiabi. Sportlane on arstide hoole all.

«Simple Sessionil võistlevad sportlased on sõbrad ja kogukond ning ühe sportlase kukkumine mõjutab ka teisi. Seetõttu otsustasime pärast sõitjatega rääkimist, et täna võistlusega ei jätka,» ütles Simple Sessioni korraldaja Risto Kalmre.

Märksõnad

Tagasi üles