19-aastane neiu kukkus Ibiza hotelli rõdult surnuks

Copy

Ibizal rõdult surnuks kukkunud Briti õigusteaduse üliõpilane postitas vaid mõned tunnid enne tragöödia toimumist videod, kus ta tantsib koos sõpradega.

19-aastane Emma Ramsay oli koos sõpradega puhkusel San Antonios, kui ta kukkus teisipäeval kell 3 öösel Hotell Vibra Districti kuuenda korruse rõdult, vahendab Daily Mail.

Parameedikud ruttasid sündmuskohale, kuid neiu kuulutati sündmuskohal surnuks. Ainult mõni tund enne seda oli Emma tantsinud terve öö linna maailmakuulsates ööklubides. Sotsiaalmeedia postitused näitavad, et teismeline viibis teiste seas ka Hï Ibiza ööklubis.

Surmale eelnenud päevadel postitas Emma TikTokki videoid, kus ta tantsis õnnelikult koos sõpradega. Samuti jagas ta Instagramis postitust Baleaari saartelt, mille pealkiri oli «Ma olen sellest kohast vaimustuses.»

«Nad on tore tüdrukute grupp. Emma on õigusteaduse tudeng ja ta oli just minemas kolmandale kursusele Strathclyde'i ülikoolis. Ta on armas tüdruk, te ei leia ühtegi inimest, kellel oleks tema kohta midagi halba öelda. Ta on ingel. See on olnud tõeliselt traagiline õnnetus ja perekond püüab sellega leppida. Perekond on praegu Ibizal, Emma vanemad on seal,» ütles perekonna esindaja Scottish Sunile.

Emma ema Barbara Smith avaldas austust oma tütrele sotsiaalmeedias. «Ma ei tea isegi, kust alustada. Sa oled minu tütar, minu parim sõber kogu maailmas ja ma hakkan sind igatsema rohkem, kui sõnad kunagi suudavad väljendada. Puhka rahus, mu kallis ingel ja maga hästi, ema armastab sind nii, nii väga,» kirjutas ta.

Tagasi üles