Lufthansa ja Swissi luksuslik pakkumine Stockholmist

Copy
Lufthansa esimene klass Boeing 747 reisilennuki ninaosas.
Lufthansa esimene klass Boeing 747 reisilennuki ninaosas. Foto: Konstantin von Wedelstaedt / Wikimedia Commons

Saksa ja Šveitsi lennukompaniid pakuvad kahele reisjale soodushinda lendamiseks premium-turistiklassis, äriklassis või esimeses klassis.

Reisiuudiste veebileht Loyaltylobby juhib tähelepanu, et algusega teatud riikidest on võimalik soetada tavalisest märksa soodsama hinnaga Lufthansa ja Swissi lennupileteid reisimiseks kõrgemates teenindusklassides. Kampaania on saadaval algusega Rootsist, Norrast ja Suurbritanniast ning kehtib kahele koos reisivale isikule. Võimalik hinnasääst on veebilehe hinnangul kuni 50 protsenti esimeses klassis, 40 protsenti äriklassis ja 30 protsenti premium-turistiklassis.

Reisiperiood on kuni 30. juunini 2025, pileteid saab aga osta 3. septembrini 2024. Äraantav pagas võib olla lisatasu eest ning piletid ei pruugi olla muudetavad või tühistatavad.

Paremate pakkumiste hulka kuuluvad näiteks Nairobi, kuhu kaks reisijat saavad Stockholmist edasi-tagasi lennata 18 119 SEKi (umbes 1588 euro) eest ja Delhi, kuhu kahe inimese edasi-tagasi äriklassipilet maksab kokku 18 989 SEKi (umbes 1664 eurot). Esimeses klassis on atraktiivne edasi-tagasi hind Buenos Airesesse: kokku 58 929 SEKi (umbes 5165 eurot). Euroopa sees on üheks soodsamaks sihtkohaks München, kuhu edasi-tagasi lend kahele äriklassis maksab algusega Stockholmist 5310 SEKi (umbes 465 eurot).

Kampaaniahinnad kahele reisijale algusega Stockholmist.
Kampaaniahinnad kahele reisijale algusega Stockholmist. Foto: Kuvatõmmis Lufthansa kodulehelt

Kui premium-turistiklass kujutab endast sisuliselt tavalise turistiklassi avaramat ja mugavamat versiooni, siis äriklassis ja esimeses klassis võib oodata pikamaalendudel horisontaalasendis magamispinnaks muutuvaid toole ning esimeses klassis on eriline rõhk seatud teenindusele selle erinevates aspektides, toitlustus ja joogid sealhulgas. Muu hulgas toimetatakse reisijad Frankfurdis ja Münchenis lennukini privaatselt Porsche limusiiniga.

Märksõnad

Tagasi üles