MIS JUHTUS? Fännid on Itaalias puhkava Madonna pärast mures

Copy
Madonna
Madonna Foto: Shutterstock

Madonnat (66) märgati hiljuti Itaalias oma poiss-sõbra Akeem Morrise (28) seltsis, kui nad Terracina võluvaid tänavaid avastasid.

Popikoon nägi välja nähtavalt väsinud ja haige, vajades sillutatud teede läbimiseks Akeemi abi. Lähedased on väljendanud muret tema tervise pärast, arvestades tema hiljutist võitlust tõsise bakteriaalse infektsiooniga, mis nõudis haiglaravi.

Laulja kandis romantilisel väljasõidul paljastavat musta pitskostüümi ning nautis kohalikke vaatamisväärsusi koos oma kaksikute tütarde Estere ja Stellaga (11). Nad saabusid Terracina sadamasse umbes kell 22 ja einestasid mereandide restoranis enne ajalooliste maamärkide külastamist, iidne Rooma teater üheks neist.

Hoolimata tema katsetest oma Itaalias viibimist nautida, oli tema väsimus ilmne ning see tekitas tema fännide hulgas muret, vahendab Daily Mail.

Reis leidis aset pärast laulja keerulisemat perioodi ning fännid loodavad tema kiirele taastumisele. Akeemi armastus ja tugi on olnud märgatav, kuna ta on kogu reisi vältel tema kõrval abiks olnud.

Vaata allpool videost Madonna Itaalia külastamist.

Märksõnad

Tagasi üles