Ohtralt reisinud Playboy modell nimetas oma lemmikud sihtkohad

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Phoebe Wintle, Playboy modell ja endine stjuardess, on tõepoolest maailma näinud. Briti kaunitar suutis oma varasema karjääri jooksul peaaegu kõiki maailma asukohti avastada.

Kogenud rändur on aastate jooksul peale reisimise kunsti omandamise saanud ka tippsihtkohtade eksperdiks: «Ma kannan alati mugavuse huvides mõnusaid, kohevaid sokke.» Ta lisas Playboyle antud intervjuus, et tänavatoidu gurmaanide jaoks on Kuala Lumpur kõige õigem koht.

195 riigi seast valimine võib päris keeruliseks osutuda, kui te otsite planeedi kõige põnevamaid paiku. Wintle aga tõi välja viis lemmikut, kus ta on nõus korduvalt käima.

Tema esimene valik on paljudele tuttav: Florida, mida ta nimetab oma lemmikuks paigaks maailmas. Eriti meeldib talle Orlando, mida ta on lapsepõlvest saati külastanud.

«Mu perekond elab Floridas ja olen alati tahtnud sinna kolida. Olen suur adrenaliinisõltlane, seega armastan käia teemaparkides ja veeparkides, nagu Walt Disney World, Universal Studios ja SeaWorld, kus on alati midagi lõbusat teha,» rääkis ta.

Orlando, Florida.
Orlando, Florida. Foto: Shutterstock

Tema nimekirjas järgmine on Bahama saared, mis on oma kaunite randade ja kristallselgete vete poolest tuntud. «Veetsin iga päeva vees snorgeldades või aerutades, kus kõiki troopilisi kalu on näha. Seal tundsin end turvaliselt – tavaliselt kardan teatud kohti haide pärast,» tunnistas ta.

Exuma, Bahama.
Exuma, Bahama. Foto: Shutterstock

Teisel pool maailma köidab teda ka Singapur, mida ta kirjeldab kui kõikehõlmavat – sealhulgas hingematvaid mererandu. «Kultuur ja toit olid suurepärased ning see on suur, moodne linn,» ütles ta. «Lisaks on seal kõige hämmastavamad rannad. Kui te sinna lähete, siis külastage kindlasti Sentosa saart ja Gardens by the Bayd!»

Gardens by the Bay, Singapur.
Gardens by the Bay, Singapur. Foto: Shutterstock

Veel üheks lemmikuks on Ibiza, kuulus Vahemere saar Hispaania ranniku lähedal, mida ta nimetab oma lemmikuks sihtkohaks suvel sõpradega külastamiseks. «Võiksite sinna 50 korda minna ja ikka tahaksite igal aastal naasta,» ütles ta.

Sant Josep de Sa Talaia, Ibiza.
Sant Josep de Sa Talaia, Ibiza. Foto: Shutterstock

Koht, mis talle nii väga meeldis, et ta otsustas sinna elama jääda, on Dubai. Ta hindab seda glamuurselt rahvusvahelist asukohta selle tegevuste, rannaklubide, ööklubide, ürituste ja restoranide tõttu. Wintle'i sõnul on oktoobrist maini parim aeg Dubai külastamiseks.

Tema rännukihk pole veel lõppenud – on üks koht, kus ta pole veel käinud, kuid tahaks väga külastada, ja see on Hawaii, vahendab New York Post.

«Olen juba lapsest saati tahtnud Hawaiile minna. Kõik algas pärast seda, kui vaatasin filmi «Lilo & Stitch». Mu teine lemmikfilm, «Just Go With It» Adam Sandleriga, filmiti seal. See näeb lihtsalt hämmastav välja,» ütles ta. «Olen alati unistanud, et pean seal mesinädalaid, kui leian õige mehe ja abiellun.»

Tagasi üles