VIDEO Laksu all hurmur pakkus stjuardessile seksi enne lennuki välisukse avamiskatset

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

New Jerseyst pärit Eric Gapcole esitati föderaalkohtus süüdistus pärast seda, kui American Airlinesi lennu meeskond ja reisijad väitsid, et ta üritas lennu ajal lennuki uksi avada.

USA prokuratuuri teatel ei järginud 26-aastane Gapco käsku istuda, esitas stjuardessile seksuaalseid ettepanekuid, lärmas, suitsetas e-sigaretti, häiris teisi reisijaid, lukustas end tualetti ja üritas korduvalt lennuki välisuksi avada.

Gapco oli reisijana American Airlinesi lennul nr 2101, mis suundus 18. juulil Seattle'ist Dallasesse. Lennu ajal tehtud videotes on väidetavalt näha, kuidas Gapco hüüab reisijatele suvalisi lauseid, sealhulgas «Ma olen mõistlik» ja «Ma ei taha endale haiget teha.»

Seetõttu sidusid meeskond ja teised reisijad Gapco painduvate sidemetega kinni. Lennuk suunati lõpuks Salt Lake City rahvusvahelisse lennujaama, kus Gapco toimetati Utah' korrakaitseorganite poolt lennukist välja.

Videos on väidetavalt näha, kuidas särgita Gapcol on erkkollased sidemed ümber pahkluude ja randmete, samal ajal kui ta karjub, et teda tuleks haiglasse viia.

Kohtu dokumentide kohaselt ütles Gapco vahistamisel, et oli manustanud umbes 10 kanepitoiduainet, kuid ei olnud kindel nende THC sisalduse suhtes. Pärast maandumist jätkas ta vägivaldset ja ebastabiilset käitumist, vahendab People.

Gapcole esitati mitmeid süüdistusi, sealhulgas lennumeeskonna tegevusse sekkumine ja katse lennukit kahjustada. Utah' ametnikud süüdistavad teda ka muudes kuritegudes, nagu ametniku suunas kehavedelike heitmine ja avaliku korra rikkumine. Juhtumit uurivad ühiselt Salt Lake City piirkonna FBI kontor ja Salt Lake City politseijaoskond.

Vaata allpool videos momenti, kui mees arreteeriti.

Tagasi üles