SAS Eurobonus pakub teatud tingimustel kuld- ja hõbekaarte

Copy
SAS lõi oma püsilendajaprogrammi Eurobonus 1992. aastal.
SAS lõi oma püsilendajaprogrammi Eurobonus 1992. aastal. Foto: Kuvatõmmis SASi veebilehelt

Erilisi privileege võimaldavatele eliittasemetele saab augusti lõpuni jõuda ühtki lendu tegemata, kui olemas on samal tasemel kaart konkurentide juurest.

Skandinaavia lennukompanii Eurobonus pakub kuni 31. augustini võimalust tõusta Eurobonus püsikliendiprogrammis kuni 31. märtsini 2025 hõbe- või kuldtasemele, kui olemas on samal tasemel kaart oneWorldi või (tulevikus konkurendiks osutuva) Star Alliance allianssi kuuluvatelt lennukompaniidelt. Kõikide riikide kliendid selles kampaanias osaleda ei saa, küll on pakkumine avatud aga Eestis elavatele inimestele. Täpsemad tingimused leiab veebilehelt statusmatch.flysas.com.

Kes lendab pärast kampaanias registreerumist enne 31. märtsi 2025 kaks või viis SASi opereeritud lendu, võib kampaanialehe kohaselt pikendada oma staatust veel järgmiseks perioodiks. 

Reeglid staatuse tõstmise kampaanias osalemiseks.
Reeglid staatuse tõstmise kampaanias osalemiseks. Foto: Kuvatõmmis SASi veebilehelt

Kampaanialehe kohaselt võib olla vajalik esitada SASile koopia konkureerivate lennufirmade eliittaseme kaardist ning ka kontole registreeritud lendude väljavõte, kuid üldjuhul tõstetakse tase kuld- või hõbetasemele koheselt. 

Hõbekaart annab SASi lendudel näiteks tasuta ühe täiendava pagasiüksuse lennule registeerimise õiguse, eelisjärjekorra check-in´is ja mitmeid soodustusi koostööpartnerite juures. Kuldtasemel võib tasuta äraantavaid lisapagaseid olla kaks ja käsipagasi võib salongi võtta ka Go Light hinnatüübi pileti puhul, samuti saab lennujaamas nautida fast track kiiret turvakontrolli ning ligipääsu äriklassi ootesaali, lennukites aga tasuta wifi ühendust.

SAS lahkub augusti lõpus Star Alliance ridadest ja kuulub alates 1. septembrist allianssi Skyteam. Seal hakkab SAS Eurobonus hõbekaart vastama tasemele Skyteam Elite, kuldkaart aga tasemel Skyteam Elite Plus.  

Veebilehe Loyaltylobby andmeil pakub SAS Eurobonus eksisteerivatele hõbe- ja kuldliikmetele võimalust kiirkorras ka taset tõsta ehk tõusta kuld- või teemanttasemele; selleks on kampaanias osalema kutsutud liikmetel vajalik perioodil 1. september kuni 31. detsember 2024 lennata vastavalt viis või kümme SASi lendu. Teemanttaseme soodustuste hulka kuulub lisaks madalamate tasemete privileegidele näiteks õigus saada tasuta jooke ka SAS Go klassis lennates.

SAS Eurobonus programmi kõrgeim tase on Pandion, kuhu kuuluvad veidi enam kui tuhat tippklienti SASi juhtkonna isikliku valiku alusel. 

Tagasi üles