ÜLETASID PIIRE? Airbnb külalised hämmastasid omanikku seal viibides ja hiljem veel pärast lahkumist (1)

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Hotell, motell või Airbnb? Kui Airbnb, siis kus jookseb mõistlikkuse piir külaliste nõudmiste täitmise kohta? Üks võõrustaja jagas ühismeedias oma ebameeldivat kogemust.

Airbnb võõrustaja oli maruvihane, kui külaline palus vähem kui kaks päeva pärast saabumist rohkem tualettpaberit. Võõrustaja jagas kogemust Mrs Messy kasutajanime all ka TikTokis.

Mrs Messy sõnul nõudis üks kolmest külalisest juba teisel päeval nende seitsmepäevasest viibimisest rohkem tualettpaberit. Naine selgitas, et ta üldiselt varustab Airbnb korterit kokku nelja tualettpaberirulliga, kuid külalised polnud sellega rahul.

Ta lisas, et pakub oma airbnb's ainult esialgseid esmatarbekaupu, mis sisaldavad kätepesuseepi, nõudepesuseepi, nelja pesuvahendikapslit, 10 kohvipakki, koort, suhkrut ja puhastusvahendeid.

«Öö hind on alla 90 euro. Seda hinda ei saa isegi Florida rannaäärses motellis,» kirjutas Mrs Messy vastuseks külalise nõudmisele. «Mis probleem on tualettpaberit osta, kui tead, et kasutad neli rulli päevas?»

Hoolimata ägedast vaidlusest ostis Mrs Messy rohkem tualettpaberit ja sõitis 40 minutit, et see kohale toimetada.

Ta avastas pärast külaliste lahkumist, et nad olid vaidluse tõttu tualettpaberi, suhkru, kätepesuseebi pudelid ja muud esemed kaasa võtnud, vahendab Daily Mail.

Paljud kommentaatorid mainisid, et eelistavad hotelle airbnb'dele. Kuigi airbnb'del on mõnikord hotellidest atraktiivsemad omadused, võivad hotellid olla parim valik neile, kes hindavad toateenindust ja koristusteenuseid.

Mrs Messy andis kommentaarides hotellikülastajatele hoiatuse: «Olge ettevaatlikud, sest hotellide koristustöötajatel on ühe toa jaoks ainult 20 minutit.»

«Nad ei pese enamust asju, kui need pole määrdunud, ja kasutavad iga pinna jaoks ühte ja sama lappi,» lisas ta.

Inimeste arvamused jagunesid kommentaariumis kaheks.

«Kindlasti hotell. Ma ei pea küpsetama ega koristama ja keegi ei kritiseeri mind, kui palju tualettpaberit ma kasutan,» kirjutas üks kasutaja.

«Ma ei ootaks airbnb's kunagi rohkem kui lihtsalt stardipaketti. Ma olen segaduses, miks inimesed tunnevad end nii õigustatult ja arvavad, et kõik mugavused peaksid olema terveks viibimiseks tagatud,» ütles teine ärritunud inimene.

«Ma arvan, et peaksite rohkem tualettpaberit pakkuma. Ma viibin praegu airbnb's ja siin on seda palju,» kirjutas kolmas inimene.

Tagasi üles