PROOVI KA Klassikaline reisielamus kogub noorte seas populaarsust

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Reisielamusi on palju, kuna inimestele meeldivad igasugused erinevad tegevused. Üht neist tuleks võimaluse korral uues kohas kindlasti proovida.

Giidiga jalutuskäik uues linnas on hästi tuntud kontseptsioon, mis köidab jätkuvalt paljusid reisijaid. Hiljutine reisibroneerimisplatvormi GetYourGuide uuring näitab, et giidiga ekskursioonid muutuvad nooremate reisijate seas populaarsemaks.

Uuringust selgus, et 81 protsenti millenniaalidest ja 80 protsenti Z-generatsiooni reisijatest plaanib järgmise aasta jooksul giidiga ekskursiooni broneerida.

Levinud põhjused giidiga ekskursioonide valimiseks on soov linnaga paremini tutvuda, ajaloolisi maamärke külastada, kohalikku kulinaariat avastada ja kohalikega suhelda.

Giidiga ekskursioonid meenutavad sageli suuri turismigruppe, kes külastavad ülerahvastatud vaatamisväärsusi. Sellised kogemused tunduvad ebaautentsed ja stsenaariumipõhised, eriti kui need hõlmavad peatusi turistilõksudesse kuuluvates restoranides.

Unikaalse kogemuse saamiseks otsige ekskursioone, mis lähevad tavapärastest vaatamisväärsustest kaugemale.

Privaatse ekskursiooni valimine võib autentsuse tunnet pakkuda ning pere või sõprade grupiga reisides jääb hind taskukohaseks.

Erinevalt suurtest grupiekskursioonidest pakub privaatne jalutuskäik paindlikkust, võimaldades grupi huvide ja eelistuste järgi kogemust kohandada. Inimesed saavad giidiga otse suhelda, esitada küsimusi ja paluda konkreetseid peatusi või kõrvalepõikeid oma soovi järgi. See loob palju isikupärasema ja meeldejäävama kogemuse.

Kohalikud giidid võivad säästa väärtuslikku puhkuseaega, vältides liiklust ja rahvahulki ning teades parimaid aegu erinevate vaatamisväärsuste külastamiseks, vahendab Huffpost.

Kuigi giidiga jalutuskäik ei pruugi olla paljude eelistatud viis uue sihtkoha avastamiseks, võib selle proovimine end ära tasuda.

Tagasi üles