KAS TEADSID? Vähetuntud nipp aitab reisides sadu eurosid säästa!

Copy
Me kõik oleme ju soodsate lennupiletite jahil!
Me kõik oleme ju soodsate lennupiletite jahil! Foto: Shutterstock

Puhkust broneerides otsivad kõik soodsaid lennupileteid. Õnneks on üks asjatundlik reisija paljastanud vähetuntud reisimise saladuse, kuidas lennupiletite arvelt sadu eurosid säästa – ja selleks on vaja vaid ekraanitõmmist!

Enamik meist, kui mitte kõik, broneerib tänapäeval lende veebisaitidelt, sest reisibürood on enamjaolt tänavatelt kadunud. Ostukorvi suundudes ei paista aga lend, millele oled klikkinud, kunagi vastavat veebilehel algul reklaamitud hinnaga. See võib lennupiletite hinnale lisada kümneid või isegi sadu eurosid, arvestamata lisamugavusi nagu näiteks pea kohal asuv pagas.

Condé Nast Travelleri moetoimetaja Charlotte Davey andis tulevaste lendude broneerimisel nõu. Ta ütles, et paljud reisibürood (nagu Flight Centre) pakuvad lennubroneeringute eest mis tahes hinda, vahendab The Sun.

«Kui teha kuvatõmmis soovitud lennupiletitest koos reklaamitud odava hinnaga (see, mis kaob kohe, kui broneerida püüate), saate soetada lennupiletid esialgse reklaamitud hinnaga,» räägib Charlotte. «Tegin seda ükskord, kui Aasiasse reisisin ja säästsin sõna otseses mõttes sadu naelu.» (Üks nael on võrdne 1,16 euroga – toim.)

Selle näpunäite järgi aga ei tohiks reisijad siiski reisibüroosid eirata, sest paljud neist on spetsialiseerunud klientidele parima hinna ja kvaliteedi suhtega reiside leidmisele.

Tagasi üles