AVASTA Millised lennukikohad vallutavad reisijate südameid? (1)

Copy
Reisimise emotsiooni teeb meeldivamaks lennukis olev mugav istekoht.
Reisimise emotsiooni teeb meeldivamaks lennukis olev mugav istekoht. Foto: Shutterstock

Oled väsinud igapäevarutiinist ja soovid võtta puhkust? Reisile minnes ära keskendu ainult kvaliteetsele sihtkohale, vaid ka teekonnale sinna. Kas eelistada rahulikku aknaäärset kohta, kus nautida vaateid ja unistada või valida hoopis avara jalaruumiga koht, kus sirutada jalgu ja lõõgastuda – vahet pole, siit leiad soovitusi parimateks istekohtadeks lennukis, et muuta enda reis meeldivamaks. 

Reisisait Upgrade Points on teinud küsitluse, et selgitada välja reisijate eelistatud lennukis olevad istekohad. Küsitlus toimus 14.–20. juunil, milles osales 3142 reisijat. 

Esikohal on 1. klassi vahekäigu äärne aken, mida eelistatakse jalaruumi tõttu. Seal on kiire ligipääs tualetile, mõnus aknavaade ning võimalus olla üks esimesi lennukist väljujaid. 

Populaarseteks kohtadeks on valitud ka 7. rea majandusklassi aknakohad, mida hinnatakse jalaruumi ja vaiksema keskkonna tõttu. 

Vanemad lastega eelistavad sageli 7. rea esimesi kohti, kuna need pakuvad rohkem ruumi ja lihtsamat ligipääsu käsipagasile. 

Esikümne kohtade seas on veel 1F (esimese klassi aknakoht), 7C (majandusklassi vahekäigu äärne istekoht), 4F ja 20A (väljapääsude juures olevad aknakohad). 

Kokkuvõttes eelistavad reisijad kohti, kus on rohkelt jalaruumi, lihtsam ligipääs tualetile ja väljapääsule ning seal, kus on vaiksem keskkond. 

Tagasi üles