VIDEO Inimesed märkasid Ibiza kohal väidetavalt UFOt

Copy
Foto: Kuvatõmmis TikToki videost

Eelmisel pühapäeval olid mitmed inimesed tunnistajaks väidetavale UFO-le, mida nähti Ibiza saare kohal lendamas. Ühismeedias kulutulena levivatel videotel on näha, kuidas inimesed on šokeeritud taevas liikuvast tundmatust valguskerast. 

@ibiza did anyone see this 😱 #ibiza ♬ origineel geluid - Ibiza

Juhtum leidis aset Es Vedrà piirkonnas, mida tuntakse ka kui Baleaari saarte magneetilise punktina.

Sotsiaalmeedias levima hakanud klipis on näha inimesi, kes jooksevad taevast tuleva salapärase valguse poole. Kui kaamera jäädvustas Kuu lähedal hõljuvat valguskera, kadus see äkitselt vaid sekunditega üle terve taevalaotuse.

See pole esimene kord, kui Baleaaridel teatatakse UFO nägemisest. 1970. ja 1990. aastate vahel peeti Sollerit ja Serra de Tramuntanat UFOde jaoks kuumadeks kohtadeks ning pärast Manisese juhtumit muutusid need teadlaste kultuspaigaks.

Manises juhtum

12. oktoobril 1979. aastal oli lennuk enam kui 100 reisijaga teel Palmast Tenerifele, kui piloodid märkasid suurel kiirusel lähenevat punast tuld. Kapten kontakteerus maapealsetega ja küsis teavet, kuid ei Madridi sõjaväe radarikeskus ega Barcelona lennujuhtimiskeskus ei osanud tulede kohta selgitust anda, mistõttu tegi kapten hädamaandumise Valencia Manisese lennujaamas.

Vaata Manisese juhtumi simulatsiooni!

Allikad: Mayorca Daily Bulletin, Tribune.com, TikTok

Tagasi üles