Ibiza lend muutus kõvaks peoks: ühtäkki oli püsti 40 noort, kes kõik karjusid ja jõid (1)

Copy
Suurbritannia lennufirma Jet2.
Suurbritannia lennufirma Jet2. Foto: Bradley Caslin / Shutterstock

50-aastane Suurbritanniast pärit John Williams sõitis koos perega tütre sünnipäeva tähistama Ibizale. Kuid rahulikust puhkusest oli asi kaugel: Birminghamist Ibiza poole teele suundnud lennuk muutus ühtäkki rajuks peoks, kus ligi 40 noort kisasid, vandusid ja jõid ojadena alkoholi. 

Ta väitis, et pärast seda, kui nad olid 25 minutit õhus olnud, tõusid umbes 40 kahte gruppi jagatud inimest oma kohalt püsti ja hakkasid vahekäigus kaost tekitama.

«Kahjuks oli väljalend halvim lend, mida ma üle 40 lennuaasta jooksul kogenud olen. Minu väike tüdruk sai trauma. Töötav stjuardess nimetas seda «lõbubussiks»,» väitis pereisa John.

«Üle 30 reisija pani lihtsalt pidu: jõid, vandusid, karjusid, loopisid esemeid vahekäiku ja takistasid teiste reisijate teed,» lisas ta.

Johni sõnul ei teinud stjuardessid midagi häiriva olukorra peatamiseks, isegi selle hetkeni, mil turvavööde tuled põlema läksid.

Mees kritiseeris lennufirma töötajaid alkoholi serveerimise jätkamise eest, väites, et see õhutas õhus valitsevat kaost. «Püüdsin seda [personalile] diskreetselt selgitada, ütlesin, et see seab ohtu turvalisuse.»

Lisaks väljendas britt kavatsust avaldada avalik kaebus vaid selleks, et tagada vastutus ja vältida seesuguste olukordade kordumist.

«See ei puuduta raha tagasimaksmist, vaid paneb lennufirma (Jet2) vastutama sellise käitumise eest. 

John võttis 13. juulil kirjalikult ühendust Jet2ga, et oma muret väljendada, ning talle teatati, et ettevõte tegeleb asja uurimisega. 

Vaata, kuidas võivad välja näha lennud Ibizale

Allikad: DailyMail, Birmingham Live

Tagasi üles