Terve lennu vältel tualetis lukus olnud reisija sai lennusaatjalt erilise kirja

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Lennuki tualetti terveks lennuajaks lõksu jäämine kõlab nagu õudusunenägu, kuid see sai ühe reisija jaoks sel aastal Mumbai lennujaamast õhku tõusnud lennukis reaalsuseks.

Lend kestis veidi üle tunni, liikudes Mumbaist Bengalurusse. Sellegipoolest oli kogemus nimetuks jäänud meesreisijale äärmiselt ärevust tekitav, kui ta mõistis, et on luku taga.

Reisija läks tualetti kohe pärast keelava tule kustumist, kuid avastas siis, et ei saa ust avada. Odavlennufirma Spicejet teatas: «Kahjuks jäi üks reisija umbes tunniks ajaks tualetti kinni.»

Hoolimata meeskonna ja teiste reisijate jõupingutustest ei õnnestunud ust avada ning reisija jäi kuni lennuki maandumiseni tualetti kinni.

Üks lennusaatja libistas ukse alt teate, et paanikas reisijat aidata rahustada, vahendab Unilad.

«Härra, me püüdsime ust avada, kuid ei suutnud,» ütles see.

«Ärge paanitsege. Me maandume mõne minuti pärast, nii et palun sulgege tualetipoti kaas, istuge sellele ja kinnitage end. Niipea kui peamine uks avaneb, tuleb insener. Ärge paanitsege.»

Nagu lubatud, tuli pärast maandumist pardale kaks inseneri, kes murdsid tualetiukse maha.

Reisijale pakuti pärast vabastamist kohest arstiabi. Juhtum pälvis rahvusvahelist tähelepanu ja lennufirma tagastas reisijale kogu lennu maksumuse.

«Spicejet kahetseb ja vabandab reisijale põhjustatud ebamugavuste pärast,» teatas Spicejet avalduses. «Reisijale tagastatakse kogu summa.»

Tagasi üles