OLED KA SEDA TEINUD? Stjuardess avaldas rõvedaimad asjad, mida inimesed lennul teevad

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Paljud meist võivad lennates tahtmatult vähem meeldivate harjumustega tegeleda, kuid lennusaatjad ütlevad, et üks neist ületab kõiki teisi.

On inimesi, kes arvavad, et on täiesti normaalne jalatsid ja sokid jalast võtta ning paljad jalad eesolevale istmele panna. See pole just parim mõte, kuna paljud on põrandatele varem oksendanud. Samuti ei soovi keegi mõne võõra inimese jalgu oma näo kõrvale.

Lennusaatjad näevad oma töö käigus palju huvitavaid ja häirivaid asju. See hõlmab lendamist kartvate reisijate aitamist, ebaviisakate reisijatega tegelemist või meditsiiniliste hädaolukordade lahendamist.

Lennusaatja Marissa on ühe kõige vastikuma asja paljastanud, mida reisijad teevad, mis puudutab lennuki personali.

«Üks kõige tüütumaid asju minu jaoks oli, kui inimesed nuuskasid nina ja andsid taskurätiku mulle,» ütles ta.

Marissa meenutas ühte konkreetset juhtumit, kui ta kõndis mööda vahekäiku ning keegi oli tal oodata palunud, et kiiresti nuusata ja siis salvrätik üle ulatada, vahendab Unilad.

«Ma mäletan ühte korda, kui tulin LAst tagasi pärast oma puhkust ja mul oli kardin ette tõmmatud. Ameeriklasest reisija tõmbas kardina kõrvale ja ütles, et tal on midagi minu jaoks ning viskas taskurätiku minu taldrikule toidu sisse, mõeldes, et teeb mulle teene,» rääkis lennusaatja.

Marissa selgitas ka seda, et reisijad ei peaks oksendamise kotti küsides häbi ega piinlikkust tundma. Ta ütles: «Niipea kui tunned end halvasti, peaksid oksendamise kotti küsima. Meeskond eelistab anda sulle oksendamise kotti, kui et olla oksega kaetud.»

«Üks naine tuli minu juurde, kui ma lihtsalt seisin tualeti juures, ja oksendas mu jalgade peale. Ma pidin oma sukkpüksid ära võtma ja kogu teeninduse paljaste jalgadega läbi viima.»

Tagasi üles